Stichting KWIL

Stichting KinderWerk Leeuwarden

Stichting KinderWerk Leeuwarden

Talentendag

Stichting KWIL hoopt in 2024 weer een Leeuwarden’s Got Talent te organiseren.  Een prachtige activiteit waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken bij allerlei verschillende workshops.

Daarnaast vind er een grote talentenjacht plaats. Hier kunnen de kinderen hun talenten op een professionele manier showen op een podium met professioneel licht en geluid. Natuurlijk wordt hun act bekeken door een jury en een groot publiek. De winnaar mag zich een jaar lang het Talent van Leeuwarden noemen.

Wil je hier aan meedoen kun jij je opgeven via deze pagina.

De talentenjacht is voor jeugd van 5 t/m 14 jaar en is verdeeld in twee categorieën namelijk 5 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.  Kinderen die deelnemen aan de talentendag moeten zich om 11.45 melden bij de stand die bij het begin van de sporthal staat.

Deelname talentenjacht is niet verplicht er zijn nog voldoende andere activiteiten te beleven. Aan de workshops kun je zonder opgave deelnemen.

De entree is voor bezoekers en voor deelnemers  is gratis.

De workshops worden aangeboden door verschillende verenigingen, particulieren en vrijwilligers van de stichting zelf. De workshops van waren: Streetdance, Tumblinbaan, Korfbal, Badminton, Frisbeeen, Circusworkshop, Muziek maken, Boogschieten, Schminken, Bloemschikken, Knutselen. 

Programma:

(Tijden zijn bij benadering)

11.30 uur – Zaal open
12.00 uur – Opening:
12.10 uur – Gastoptreden
12.20 uur – Workshopronde 1
13.20 uur – Talentenjacht ronde 1
14.20 uur – Workshopronde 2
15.20 uur – Talentenjacht ronde 2
16.25 uur – Gastoptreden
16.45 uur – Prijsuitreiking en afsluiting
17.00 uur – Einde 

Meehelpen?

Leeuwarden’s Got Talent wordt ieder jaar in de voorjaarsvakantie georganiseerd. Mocht u een leuke workshop voor kinderen willen aanbieden, of wil jezelf meewerken aan deze dag, dan is een berichtje via de mail (talentendag@kwil.nl) voldoende. Dan neemt de organisatie z.s.m. contact met u/jou op.