Stichting KWIL

Stichting KinderWerk Leeuwarden

Stichting KinderWerk Leeuwarden

Talentendag

Stichting KWIL organiseert voor de 11e keer Leeuwarden’s Got Talent met gastoptredens van Ari C & Blije Bart, circus Sarantie en Streetdance Urban Raw.  Een prachtige activiteit waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken bij allerlei verschillende workshops.

Daarnaast vind er een grote talentenjacht plaats. Hier kunnen de kinderen hun talenten op een professionele manier showen op een podium met professioneel licht en geluid. Natuurlijk wordt hun act bekeken door een jury en een groot publiek. De winnaar mag zich een jaar lang het Talent van Leeuwarden noemen.

Wil je hier aan meedoen kun jij je opgeven via deze pagina, opgeven kan tot en met woensdag 19 februari.

De talentenjacht is voor jeugd van 5 t/m 14 jaar en is verdeeld in twee categorieën namelijk 5 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.  Kinderen die deelnemen aan de talentendag moeten zich op 24 februari om 11.45 melden bij de stand die bij het begin van de sporthal staat.

Deelname talentenjacht is niet verplicht er zijn nog voldoende andere activiteiten te beleven. Aan de workshops kun je zonder opgave deelnemen.

De entree is voor bezoekers en voor deelnemers  is € 2.50. (Pinnen is mogelijk!) Kortom als je het leuk lijkt om mee te doen, kom 24 februari 2019 dan om 11.30 uur naar het sportcomplex het Kalverdijkje te Leeuwarden en ontdek het zelf.

 De workshops worden aangeboden door verschillende verenigingen, particulieren en vrijwilligers van de stichting zelf. De workshops van 2019 zijn:Streetdance, Tumblinbaan, Korfbal, Badminton, Frisbeeen, Circusworkshop, Muziek maken, Boogschieten, Schminken, Bloemschikken, Knutselen. 

Programma:

(Tijden zijn bij benadering)

11.30 uur – Zaal open
12.00 uur – Opening: Ari C en Blije Bart
12.10 uur – Gastoptreden Saranti
12.20 uur – Workshopronde 1
13.20 uur – Talentenjacht ronde 1
14.20 uur – Workshopronde 2
15.20 uur – Talentenjacht ronde 2
16.25 uur – Gastoptreden Urban Raw en V&K
16.45 uur – Prijsuitreiking en afsluiting
17.00 uur – Einde 

Meehelpen?

Leeuwarden’s Got Talent wordt ieder jaar in de voorjaarsvakantie georganiseerd. Mocht u een leuke workshop voor kinderen willen aanbieden, of wil jezelf meewerken aan deze dag, dan is een berichtje via de mail (talentendag@kwil.nl) voldoende. Dan neemt de organisatie z.s.m. contact met u/jou op. Tevens kan er voor meer informatie gekeken worden op onze facebook pagina. Leeuwarden’s Got Talent is een prima activiteit om ook je eigen sport/hobby onder de aandacht te brengen van de Leeuwarder bevolking en ook uitstekend geschikt voor sponsoren en adverteerders.